Ankomst fra
kl. 12.00

Afrejse senest
kl. 12.00

 

Opdag skønheden, friheden og naturen på Danmarks skønneste autocamperplads

 

VIGTIG INFORMATION - nyt på Oasen!
Klik her

Autocamperplads

Vågn op omgivet af træer og som nabo til nys-gerrige heste. Strøm, vandforsyning, bruser og toiletter til rådighed. Vaskemaskine, tørretumbler og gratis WiFi. Fællesrum med pavillon og TV. Åben året rundt. Hunde tilladt i snor.

BOOK

Oplev Rømø fra din egen oase

Autocamperplads Oasen Rømø er en nyanlagt autocamperplads til 218 autocampere, beliggende på en ejendom med ferielejligheder. Plane, grusbelagte parkeringsflader med brede strimler af græs imellem. Pladserne er fordelt på tre pladser, med henholdsvis 28, 94 og 96 pladser

 

Se priser

 

 

 

 

Find vej

 

 

 

6 sovepladser

Lejlighed 1

72 m² komfort-lejlighed i "Oasen". 2 soverum, 6 personer, husdyr tilladt. Velindrettet med fladskærm TV, køkken med moderne faciliteter og adgang til sauna. Dejligt fællesareal med pavillon og afskærmet terrasse.

Book

6 sovepladserpladser

Lejlighed 2

80 m² komfortlejlighed i "Oasen". Flot indretning, dejlig stue med underholdning, fuldt udstyret køkken og rummelige sove-værelser. Lyst badeværelse med spabad og sauna. Egen terrasse og indhegnet grund.

Book

6 sovepladser

Lejlighed 3

80 m² komfortlejlighed i "Oasen". Flot indretning, hyggelig stue med underholdning, fuldt udstyret køkken og rummelige soveværelser. Lyst bade-værelse med spabad og sauna. Lukket terrasse og fællesarealer med pavillon.

Book