Ankomst fra
kl. 12.00

Afrejse senest
kl. 12.00

Family on beach

Ta en tur på stranden

Stranden på Rømø er et MUST - en sand oase fyldt med oplevelser og aktiviteter for alle i alle aldre. Udover at Rømø er kendt for naturen og den rolige atmosfære, er stranden også berømt for en unik mulighed. Nemlig at du kan køre på SELVE stranden med bil eller motorcykel. 

Kørsel på stranden er en spændende og populær aktivitet, der tiltrækker mange besøgende til Rømø. Lej en firehjulstrukket bil eller måske en motorcykel og oplev friheden. Mærk den bløde sandoverflade. Oplev fornemmelsen af eventyr, mens du nyder den friske havbrise og ikke mindst den fantastiske udsigt over Vadehavet.

Er du til mere spænding? Så flyv med en drage på stranden og lade den flyve i det åbne område, mens den nærmest danser med vinden.

Stranden på Rømø er også et ideelt sted til afslapning og solbadning. Tag en gåtur langs vandkanten, lad børnene bygge sandslot eller bare nyd lyden af bølgerne. Du kan tage en forfriskende svømmetur i det klare vand eller slappe af med en god bog og en picnic på stranden.

Uanset om du er til action, eventyr i sandet eller en rolig dag med sol og havudsigt, vil stranden på Rømø helt sikkert imødekomme alle dine ønsker og give dig uforglemmelige øjeblikke ved Vadehavets kyst.