Ankomst fra
kl. 12.00

Afrejse senest
kl. 12.00

Velkommen til Oasen Rømø

I dag er det bestyrer af Oasen, Kim Hansen som du primært møder på Oasen. Kim har ansvaret for at du og din familie fortsat vil opleve Oasen som et dejligt, velholdt og renligt sted at besøge.  Kims kone, Anja, hjælper lidt til på kontoret i ny og næ også.  Anders Provstgaard og Peter Kraft har også deres gang på Oasen og hjælper til med at holde bygninger, udenomsarealer samt hjælper gæster med diverse spørgsmål og anden service. De 2 ejere af Oasen, Niels Erik Jespersen og Jens Vesterholm vil også være at træffe på pladsen i ny og næ.

Vi har et indgående kendskab til området og hele Rømø; og du kan trygt kontakte os for at få svar på dine spørgsmål, og få vores anbefalinger om lige det sted eller oplevelse, du gerne vil besøge.

I fællesskab bestræber vi os på, at faciliteterne på Autocamperpladsen Oasen er i flot stand og lever op til dine forventninger. Gør de ikke det – så sig det til os - i stedet for at brokke dig til andre eller på de sociale medier :) De kan ikke gøre noget ved det – det kan kun os på Oasen.

Vi vil gøre vores bedste for at dit ophold på Oasen bliver vellykket og håber at se dig igen og igen….

Hjertelig VELKOMMEN.

 

Du finder vores kontaktoplysninger her