Ankomst fra
kl. 12.00

Afrejse senest
kl. 12.00

Velkommen til
Autocamperplads Oasen, Rømø
– 100 % Stellplatz!

 

Oasen på Rømø er en privatejet ”Stellplatz”, som ligger på den sydlige del af Rømø. Oasen har i dag 218 pladser.  Alle er med el-tilslutning. Der er fine opholdsrum, vaskemuligheder, sauna, bad, tømningsmuligheder og hunde kan medbringes gratis. 

Pladsen er velbeliggende med få hundrede meter til købmand og Rømø bageri. Havneby ligger kun godt 1.5 km. herfra med masser af butikker, dagligvareindkøb samt en række gode restauranter, fiskebutik samt Havneby Kro, som altid er et besøg værd. I Havneby kan der også lejes cykler. Rømø-Sylt færgen sejler dagligt frem og tilbage og sejlplan fås naturligvis på Oasen. 

Vi lægger vægt på ordentlige, renlige og gode forhold for vores gæster. Derfor investerer vi løbende i forbedringer på pladsen; bl.a. udvider vi i 2024 antallet af badeværelser/toiletter på den store plads, ligesom et nyt bookingsystem lige er taget i brug. 

Vores pladser varierer fra 5,5 m. helt op til 13 m. – alle med tilpas stor græsplæne at opholde sig på. Vælg derfor gerne en plads, som passer til længden på din autocamper. Mange af pladserne her dejlig udsigt til sø med springvand.

Stranden ved Sønderstrand ligger kun ca. 2,5 km. væk og den mest populære strand, Lakolk strand, ligger ca. 6 km. væk. Nyd dagen på stranden med autocamperen eller besøg de mange seværdigheder på øen - og nyd aftenen på Oasen i fredelige og rolige omgivelser.

 

Ophold med campingvogne, i telt eller med fortelt er ikke tilladt!

Har du IKKE booket online inden du ankommer til Oasen må du IKKE køre ind på pladsen og parkere din bil da pladsen kan være booket af anden gæst. Du skal parkere og gå til betalingsautomat og booke en plads i automaten.  Først herefter køres ind på din plads. Dette bedes respekteret, tak :-)