Oasen - 1

Autocamperplads Oasen Rømø – 1, blev taget i brug i december 2014 og rummer 28 rummelige pladser. Pladsen er beliggende direkte i forbindelse med Oasen Rømø. Området er omkranset af træer og på den ene side har man nysgerrige heste som naboer. Parcellerne er placeret i en række omkring en lille sø og har en størrelse på 5 x 13 meter, med en græsstribe i mellem pladserne. Pladsen er oplyst, og der er strøm på alle pladser. Bortskaffelse af spildevand og kassettetoiletter, forsyning af frisk vand, bruser og toiletter til damer og mænd. Vaskemaskine og tørretumbler. Hunde tilladt i snor. Pladsen er åben hele året. En Pavillon med fællesrum og plads til 18 personer med borde og stole. TV til fri afbenyttelse, og Pavillonen kan benyttes til f.eks fælles grillaften, møde aktivitet mv. Pladsen er medlem af tyske Top Platz. Der gratis benyttelse af WiFi. Pladsen forlades senest kl. 12.00 på afrejsedagen. 

Ophold i campingvogne og telte, samt benyttelse af fortelt på autocampere ikke tilladt. 

Vores beliggendhed

Autocamperplads Oasen Rømø er beliggende kun tre kilometer nord for den tyske ø, Sild – Sylt, hvilket gør Rømø til Danmark´s sydligste Nordsø-ø. En næsten ti-kilometer lang dæmning forbinder fastlandet med Rømø. På øen bor knap 600 mennesker, og den er næsten 18 kilometer lang og næsten 6 km bred. Oasen Rømø ligger midt i naturen, med nem adgang til strandsport, supermarked, bager, restauranter og badestrande. Autocamperplads Oasen Rømø er delt op i tre pladser, med henholdsvis 28, 96 og 94 pladser med meget store parceller på 10 til 12 meter dybe og 5 til 6 meter brede, med brede græs striber imellem.


TopPlatz siden 2015

 

Udstyr og Faciliteter

Sanitet - & komfortrum

I sanitet – og komfortrummene finder du, meget store moderne toilet – og separate baderum, samt vaskemaskine og tørretumbler. Betaling for bad, sker i Dkk og Euro.

Forsyning og tømning

Forsyning af drikkevand sidder på væggen til bygningen med toiletter og bad. Bortskaffelse af spildevand foregår i risten ved betondæk og tømning af toiletkassette i udslagsvask på væggen med spuleslange til kassette. Betaling af Vand for 100 l/10 l i Dkk eller Euro.

Strømforsyning og service

Strømforsyning leveres via CEE stik i strømstandere med 16 A til hver plads. Der betale for strøm med Dkk eller Euro. Der er gratis WI-FI/WLAN. Indkøb af dagligvare og bager kun 500 meter.

Ankomst

Ved ankomst til Autocamperplads Oasen Rømø, udvælger du først en plads som har et GRØNT skilt. Skiltet sider for enden af parkeringfladen og noter dig nummeret på pladsen. Betaling sker i betalingsautomat hvor også servicekort til betaling af vand og el fås. Læg kvitteringen synligt i for – eller siderude. 

Ophold og om at forlade pladsen

Når der er betalt for opholdet, kan den GRØNNE plade vendes til RØD. Derved har du råderet over pladsen og kan forlade den og vende tilbage til samme plads. Mange forlader pladsen i dagtimerne for at parkere på stranden eller for se sig omkring på øen. Når du ønsker at forlade pladsen, skal dette ske inden kl.12.00. Inden pladsen forlades vendes den RØDE plade til GRØN, så pladsen er markeret som ledig plads. Ønskes der forlængelse af opholdet, skal dette ske inden kl. 12.00.

Faciliteter